Danas je 08-09-2010 16:48

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 256 Posta ]  Idi na stranicu Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Kako prići devojci? 
Autor Poruka
Nedovoljno Uporan
Korisnikov avatar

Sa nama od: 11-01-2008 12:27
Post Re: Kako prići devojci?
ThE_N je napisao:
Iskreno..samo sto meni nikad ne upali..treba stalno pricati o devojci nikad o sebi..pokusati da budes smesan i zabavljac sledeci put kad kaze da ide negde nesto da uradi pitas je da ides s njom i onda joj priznas da se lozis na nju i onda pokusas da je nagovoris da negde izadjete.Kad izadjete kupis joj nekog medu ili neki pokloncic i odvedes je negde bioskop,neki kafic ili u setnju u grad i onda je negujes recima ona se popali i nekako se indirektno smuvate:lol: nije lose jel da?

NIje pametno stalno pricati o njoj i previse je hvaliti.. Sta ako se stvarno upoznate ? Kasnije ce ocekivati da uvek delite komplimente.. NAjvaznije je biti prirodan. Ne skodi koji kompliment ali bez preterivanja! :ok:

Trezan shvatio si iz prve da sve su sem mene bile kurve kojih si se stideo...A ni ti nisi svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video... Da sam ja...samo sam ja sunce ljubavi                     We were given: Two hands to hold, two legs to walk, two eyes to see, two ears to listen...but why only one hearth? Because the other was given to someone else, for us to find :)

06-07-2008 15:41
Profil Pošalji privatnu poruku
Veran Forumu

Sa nama od: 05-07-2008 02:48
ThE_N je napisao:
Stef4n je napisao:
Samo ne budesh shaban i ne pretwarash se da si bolji nego shto jesi

Recimo sto ovaj lik kaze moze biti ali dajte nam gospodine malo vise detalja o vasem oglasu>? :kalasnjikov:

da...

06-07-2008 16:32
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 11-02-2008 15:04
Post Re: Kako prici devojci?
jovica je napisao:
ja mislim da je najbolje prici ribi,tako sto ti ona prva sama pridje.onda si glavni,mozes da je odbijes,a mozes i da pristanes.ja mislim da je to najbolje ::-D: ::-D: ::-D:

da, samo shto one ne prilaze.. Barem ne one dobre dewojke. Ako ti pridje, onda trazhi samo jednu stwar...

06-07-2008 23:26
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 11-02-2008 15:04
Belial je napisao:
Glupo je uopste sto trazis savete od ljudi koje ni ne znas.Trazi savete od tvojih prijatelja.

Zashto glupo? Pa reci to swim njima koji odgowaraju. To nisam postawio zbog sebe, wec zbog swim momaka na sajtu koji se plashe prici dewojci. A poshto widim da je owa tema dobila smeshan karakter, onda neka sluszhi nekome bar chisto da se nasmeje, ako nishta drugo. Pozz

06-07-2008 23:30
Umirem bez Foruma

Sa nama od: 19-11-2007 23:36
ironymp3 je napisao:
jovica je napisao:
ja mislim da je najbolje prici ribi,tako sto ti ona prva sama pridje.onda si glavni,mozes da je odbijes,a mozes i da pristanes.ja mislim da je to najbolje ::-D: ::-D: ::-D:

da, samo shto one ne prilaze.. Barem ne one dobre dewojke. Ako ti pridje, onda trazhi samo jednu stwar...

Новац? :kez:

07-07-2008 11:47
Živi za Forum
Korisnikov avatar

Sa nama od: 26-09-2007 11:00
The_Vojo je napisao:
ironymp3 je napisao:
jovica je napisao:

Новац? :kez:

eeeh nemoj sad tako nije sve u novcu ima nesto i u kesu :ples:

07-07-2008 11:49
Umirem bez Foruma

[/quote]
da, samo shto one ne prilaze.. Barem ne one dobre dewojke. Ako ti pridje, onda trazhi samo jednu stwar...[/quote]
Новац? :kez:[/quote]
eeeh nemoj sad tako nije sve u novcu ima nesto i u kesu :ples:[/quote]
Има нешто и у злату :kez:

07-07-2008 11:53
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 15-02-2008 11:58
Ne moze niko da ti da savet sta treba da uradis....sve situacije su drugacije i uvek moras da znas kako da odreagujes,.... :ok: :ok:

07-07-2008 12:25
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 04-07-2008 23:31
Najbolje je da nadjesh neku dobru ribu sa drugaricom pridjesh joj nakautirash joj drugaricu i pitash:"zashto takva riba sheta sama" ::): ::): ::): ::): ::):

07-07-2008 15:05
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 15-02-2008 11:58
Rukometash-94 je napisao:
Najbolje je da nadjesh neku dobru ribu sa drugaricom pridjesh joj nakautirash joj drugaricu i pitash:"zashto takva riba sheta sama" ::): ::): ::): ::): ::):

jeste pa da ona tebe nokautira...jel to zelis??? :hm?: :hm?:

07-07-2008 19:19
Veran Forumu

Sa nama od: 05-07-2008 02:48
Rukometash-94 je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

07-07-2008 20:42
Opsednut/a Forumom
Korisnikov avatar

Sa nama od: 05-03-2007 15:54
i ja se pitam.. kako? a daaaaa.. ja kao vise nisam lezbejka.. jbg.. =)

07-07-2008 22:45
U penziju sa Forumom
Korisnikov avatar

Sa nama od: 11-02-2008 11:45
Decki porodicno okupljanje.

Prvo one glupe fore NEMOJTE da koristite!!!! ja sam probao onu "Hej lepa ti je majica, ima li ta majica ime i br." u sledecoj sekundi sam dobio taku samarcinu da je cela zurka zanemela.

Drugo, nemojte se jako ponadati jer cete se izgubiti.

Trece, prvo istrazi neprijatelja pa onda napadni.

Nemam vise sta da kazem

30-07-2008 22:37
Umirem bez Foruma

Ма само опуштено, најгоре што може да вам се деси је да вам риба каже не... Само ви прилазите...:)))

30-07-2008 22:45
Nedovoljno Uporan

Sa nama od: 07-04-2008 18:52
Veoma jednostavno, pridjes joj, pruzis ruku i predstavis se. E onda pocinje flertovanje ali pre toga moras saznati da li ima decka ili nema. Onda igras sa njom ako si na nekoj zurci ako nisi castis je picem. E tek onda joj pricas da je lepa i sta ti padne na pamet ali mora biti iskreno jer ce te skontati da lazes. I na kraju je pokusas poljubiti u obraz, a ako joj se svidi nastavicete se ljubiti, tj. trazicete zajednicki jezik. ::): ::): ::): ::):

30-07-2008 22:53
Prikaži poruke od prethodnih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 256 Posta ]  Idi na stranicu Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća